Blogg

...

Tenkte jeg kanskje skulle slenge inn et lite innlegg siden det er så lenge siden sist. Tenkte jeg kanskje skulle oppdatere dere litt om hva som skjer fortiden. 

Nå er det jo endelig sommerferie! Vi har hatt sommerferie i snart tre uker nå, og tiden har gått utrolig fort. Lene er hos meg nå, og dette er første gangen vi har sett hverandre siden skoleslutt. Var utrolig godt å se henne igjen, det har blitt litt lite i det siste, men skal være mere med henne utover sommerferien fra nå av :) 
Hun kom til meg i går i 19 tiden. Så gikk vi ned til brandbu for å kjøpe litt snop ♥ Resten av kvelden så vi på film og snakket med folk på skype. Vi sovnet ikke før klokka var rundt 5.30 for vi hadde så masse å snakke om. Utrolig koslig ♥ Har ikke akkurat skjedd noe i dag, jeg sov utrolig lenge, mens Lene våknet klokka 14, tror jeg sov til klokka var 16 eller noe! Stakkar Lene som satt helt alene i to timer :)

Har ingen bilder å legge ut i dag desverre ..

- Lill-Janett

 

En hel helg med verdens beste!

♥Hele denne helgen har Lene sovet hos meg. Vi har tatt noen bilder som jeg kan legge ut etterpå og kost oss masse.

På fredag begynte vi først med å stripe håret, vi ble kjempe fornøyde begge to! Btw så stripet vi det blondt begge to, kjempe fornøyd og virkelig noe jeg vil fortsette med. Og rundt 20 tida dro vi en tur ned til Brandbu. Ikke det at det skjedde så mye der, men måtte jo vise frem det fine håret vårt ;D Jeg kan sikkert legge ut bilde av det senere, men gidder ikke akkurat nå.

På lørdag koste vi oss med godis og film, utrolig koslig. Vi så filmen kill buljo, siden vi så den en gang da vi gikk i 9. klasse og vi ville mimre litt og høre de utrolig kule replikene en gang til!

I dag ( søndag) sto vi opp for cirka en time siden, har egentlig ikke gjort så mye. Har vel bare liggi her å snakka sammen og sett på en tragisk film! Koslig da ♥

Cubus - 149kr

Noen av bildene som ble tatt : )

 
Jada, har vel egentlig ikke noe mer å si!

Ha en fin søndag alle sammen også snakkes vi snart ♥

The world's best sister

Dere lurer sikkert på hvorfor jeg synes søsteren min er best i mine øyne akkurat nå. Vel, da Ann-Mari og Mamma kom hjem fra jobben i dag hadde Ann-Mari kjøpt gave til meg siden jeg har bursdag på onsdag. Først trodde jeg at det bare var en eske med toffifee, og jeg ble litt irritert helt til jeg så den lille innpakka esken som hun ga meg 5 sekunder senere. Og da jeg pakka den opp, var det en nydelig, kul og spesiell piercing til å ha i navelen. Jeg ble så utrolig glad at jeg bare måtte gi henne en stoor klem. Har faktisk bide av den også når jeg har den i ♥

Redigerte det litt, har funnet et program der du kan både lage fine bilder + det er enkelt!

Siden finner du her http://pixlr.com/o-matic/.

Litt skjevt bilde, men samma det ♥ Den er såå utrolig søt! Once again, tusen takk Ann-Mari ♥

 

LillJanett


Dum, dum og mere dum!

Er skikkelig irritert for tida. Har klart å snu døgnrytmen min helt! Legger meg rundt klokka 7 om morningen og står opp rundt klokka 17.30 på dagen! Uff, føler meg nesten litt syk når det blir sånn, er litt kvalm og vondt i hodet. 

I morgen er det nyttårsaften, jeg og lene skal til en venn og kose oss der og det blir koslig ♥ Gleder meg masse, har ikke sett dem på en stund, så det blir bra. 

Føler virkelig at dette var ''inntresangt'' for dere! 

LillJanett

God jul!

Julaften har virkelig gått fort i år. Er nesten litt stolt av meg selv for jeg maste ikke en gang om å åpne pakkene ;o Koste meg onkelig med maten, og hjalp mamma med å vaske opp etterpå! Føler virkelig at jeg har vært snill jente! Da vi kom til gavene brukte jeg ganske god til og ble glad for alt jeg fikk :) Veldig koslig jul i mitt tilfelle hvertfall! 

God jul til alle dere der ute foresten, nå skal jeg nyte det som er igjen av denne kvelden! ♥

 

 

LillJanett

18.des.2011

I dag skal jeg bare liggi i senga å chille, se på tv og sitte å glo på den spenende dataskjermen! Herlig♥

Har ingen planer i dag og det må nytes har egentlig prøve på tirdag, men jeg glemte så klart boka på skolen. Men da blir det bare ekstra mye lesing på mandag. Men da må jeg jo bare nye dagen i dag da! 
Gleder meg sykt til jul sånn btw! Håper virkelig jeg får de tingene jeg ønsker meg. Har vært snill mot nissen i år, ønsker meg ingen store gaver, håper bare jeg har vært snill jente da (A)

Men nå skal jeg hoppe i dusjen å chille resten av dagen!

 

*Har du noen planer i dag, eller gjør du sånn som meg? ♥

 

17.des.2011

Tenkte kanskje det var på tide at jeg også skulle slenge inn et innlegg her også! :)

I dag skal jeg og Lene bake peperkaker, gleder meg virkelig. Lene ringer meg vel snart for hun er på butikken å kjøper deigen og så er alt klart. Tror ikke det blir så mange peperkaker, men mer spising av deigen. Men den smaker godt den også, deigen smaker nesten bedre før den er stekt! 

I dag har jeg bare liggi i senga å sløva, digg♥ 

 
 

Slengte med et bilde av meg selv, sånn at dere vet sånn ca hvordan jeg ser ut ;p