desember 2011

Dum, dum og mere dum!

Er skikkelig irritert for tida. Har klart å snu døgnrytmen min helt! Legger meg rundt klokka 7 om morningen og står opp rundt klokka 17.30 på dagen! Uff, føler meg nesten litt syk når det blir sånn, er litt kvalm og vondt i hodet. 

I morgen er det nyttårsaften, jeg og lene skal til en venn og kose oss der og det blir koslig ♥ Gleder meg masse, har ikke sett dem på en stund, så det blir bra. 

Føler virkelig at dette var ''inntresangt'' for dere! 

LillJanett

God jul!

Julaften har virkelig gått fort i år. Er nesten litt stolt av meg selv for jeg maste ikke en gang om å åpne pakkene ;o Koste meg onkelig med maten, og hjalp mamma med å vaske opp etterpå! Føler virkelig at jeg har vært snill jente! Da vi kom til gavene brukte jeg ganske god til og ble glad for alt jeg fikk :) Veldig koslig jul i mitt tilfelle hvertfall! 

God jul til alle dere der ute foresten, nå skal jeg nyte det som er igjen av denne kvelden! ♥

 

 

LillJanett

18.des.2011

I dag skal jeg bare liggi i senga å chille, se på tv og sitte å glo på den spenende dataskjermen! Herlig♥

Har ingen planer i dag og det må nytes har egentlig prøve på tirdag, men jeg glemte så klart boka på skolen. Men da blir det bare ekstra mye lesing på mandag. Men da må jeg jo bare nye dagen i dag da! 
Gleder meg sykt til jul sånn btw! Håper virkelig jeg får de tingene jeg ønsker meg. Har vært snill mot nissen i år, ønsker meg ingen store gaver, håper bare jeg har vært snill jente da (A)

Men nå skal jeg hoppe i dusjen å chille resten av dagen!

 

*Har du noen planer i dag, eller gjør du sånn som meg? ♥

 

17.des.2011

Tenkte kanskje det var på tide at jeg også skulle slenge inn et innlegg her også! :)

I dag skal jeg og Lene bake peperkaker, gleder meg virkelig. Lene ringer meg vel snart for hun er på butikken å kjøper deigen og så er alt klart. Tror ikke det blir så mange peperkaker, men mer spising av deigen. Men den smaker godt den også, deigen smaker nesten bedre før den er stekt! 

I dag har jeg bare liggi i senga å sløva, digg♥ 

 
 

Slengte med et bilde av meg selv, sånn at dere vet sånn ca hvordan jeg ser ut ;p

 

Bokeh bilder

 

 

 

 
Lært meg noe nytt

De såkalte bokeh bildene. Har bare laget med noen med bilde av meg selv, men har akkurat drivd å tatt litt bilder, og skal legge på dem også. Batteriet gikk tom for strøm, så driver å lader, så skal jeg ta flere bilder :- ) Ganske gøy! 

 

 

Kanske enkelt i grunn, håper jeg blir bedre og får til noe bedre etter hvert! : )

Flinke Lill-Janett

Sitter og har engelsk nå, men siden jeg minnet Lill-Janett på i stad at vi har norskfremføring på onsdag, så sitter hun å gjør den. Eller, hun er ferdig nå da. Har så vidt begynt selv, men jeg klarer ikke gjøre sånne ting på skolen, må ha helt ro, så jeg skal gjøre det når jeg kommer hjem. Så jeg sitter bare og ser på hm, veromoda, thebodyshop og sånt og ser etter julegaver. Neste uke skal Lill-Janett og jeg til Gjøvik og kjøpe julegaver, og der har dem alle de fine og brae butikkene! Her har vi bare drittbutikker.. Neste år vurderer jeg kanskje å ha julekalender fra thebodyshop. Burde være brae ting, når den koster over 1000 kroner! 

 
Koselig lørdag

Hei!

 

Har vært en veldig koselig og deilig lørdag! Startet dagen med en deilig dusj, og hadde på ansiktsmaske og hadde i hårkur i 15 min. Har også gått uten sminke hele dagen, og det er sjukt digg ♥ Frister litt med solarium nå egentlig.. Og ikke minst snø, gud hvor jeg vil ha det.. 3 desember, og ikke noe snø.. Hva skjer?

 

Har spist digg taco i dag, sett på jul i blåfjell, fått ryddet ordenlig opp på rommet mitt og pyntet litt med julepynt.. Men gudene veit å henn jeg har gjort av juletreet mitt og den med sju lys.. Eller, den tror jeg at jeg klarte å ødelegge i fjor foresten :p Så har jeg hjulpet søstra mi med rommet hennes, ryddet og ommøbelert litt og sånn, ble veldig koselig! De siste timene nå har mamma, pappa, Merethe og jeg sett på jul i tøyengata (dvd), haha, det er så dritartig det :- D

 

 

Nå skal jeg stikke ned igjen og se mere på jul i tøyengata! Ha en fin kveld ♥

Litt info

Hei! 

 

Denne bloggen skrives av meg, Lene Kristine og Lill-Janett. Vi lagde bloggen i går eller noe, så fikset jeg et enkelt design nå. Vi er bestevenner, går i samme klasse, helse- og sosialfag! Vi er klassens høylytte, og latteren våres høres så og si hele tiden. Vi ler av alt og ingenting, og finner på utrolig mye artig! Jeg skriver ikke så mye nå, litt sliten etter dagen. Men jeg tror vi skal slenge inn en video hvor vi forteller litt! Skal spise nå straks, så er det bare en time til Jul i Blåfjell! Ah, det må jeg bare se ♥